Zoeken

Croquets, blotenbillenvis en wijn

De kroket zou je onze nationale snack kunnen noemen, zelfs al is hij waarschijnlijk in Frankrijk ontstaan. In een druk uit 1705 van Le...

Moestuintjes, bewustwording en perfectie

Met mijn voeten in de klei staan, ik vind het heerlijk. Werken in een moestuin is dan ook één van mijn favoriete bezigheden. En denk nou...

Bubbels, kroketten en poëzie

Na onze cadeauservice te hebben ontwikkeld, ben ik gaan nadenken over wat we nog meer zouden kunnen toevoegen aan de smaakbeleving van...

Sneeuw, boswachters en fancy kroketten

Een waaierige, gure winterochtend. Ik probeer mijn lieve hond zover te krijgen om mee te gaan wandelen, maar aangezien die weleens...

Een ontsnapping aan het alledaagse

Je zet je tanden in de krokante buitenkant en bijt zo naar een prachtige laag waar de fluweelzachte ragout wacht. De hete massa bereikt...

Lavendelolie, volle maan en nieuwe trends

Is het lastig om alle dagen druk te zijn? Uhm ja. Maar creativiteit gaat ‘r vaak mee gepaard, dus in mijn branche heb ik er profijt van....

Toeval

Mijn oma maakte vroeger al handgemaakte kroketten. Recentelijk dacht ik: “laat ik eens kroketten maken samen met mijn drie jaar oude...

Monsieur Salpicon

Lieve lezers, welkom bij onze blog. Over een tijdje kunnen jullie meekijken in het brein van Monsieur Salpicon. Wij zullen zorgen voor...