OVER ONS

Dirk Zwerts
Dirk Zwerts

press to zoom
Lisa van der Donk
Lisa van der Donk

press to zoom
Dirk Zwerts
Dirk Zwerts

press to zoom

Monsieur Salpicon biedt klanten niet alleen de beste kroketten, het creëert ook een volledig klassieke snackbeleving zoals vroeger bij Oma aan de keukentafel. Door onze manier van werken en de belevenis die wij meegeven, laten wij gasten genieten van authentiek perfect bereide producten.

Hierbij besteden wij aandacht aan de kleinste details zoals, prachtige diepgaande smaken voor elk product, een perfect krokant jasje, een vulling die fluweel zacht op de tong is en zeer royaal en rijkelijk is gevuld. Onze klanten krijgen hierdoor net even wat meer dan dat ze in de standaard Nederlandse horeca en retail krijgen.

Door ons te vestigen in Brabant, waar een sterke behoefte is aan bourgondisch huisgemaakte producten voor de juiste prijs, hebben wij een markt voor zowel particulier als zakelijk gevonden. Onze service is persoonlijk, warm en gastvrij waardoor je als klant zorgeloos kunt genieten van onze producten. We verwachten daarmee een grote groep vaste gasten op te bouwen, net zoals we bij ons “Restaurant Prikkelz” hebben gemerkt.

Wij staan te springen om onze passie voor ambacht met onze klanten te delen. Nadat we jarenlang een succesvol restaurant hebben gehad, gaan we nu Nederland veroveren met onze prachtige producten. Het is ons doel om mensen deelgenoot te maken van onze liefde voor traditioneel  ambachtelijke producten en bereidingswijze.

Over een paar jaar staan wij bekend als de plek waar je komt voor de beste kroketten van Nederland.


A bientôt!


Monsieur Salpicon